E-UČENJE TUJIH JEZIKOV

Zastopamo svetovno priznane programe založnika CLARITY in drugih priznanih podjetij na področju e-učenja tujih jezikov. Na voljo vsi svetovni jeziki kot tudi »eksotični jeziki«. Nekateri programi so na voljo tudi kot CDji, CD-ROMi ali DVDji.

Programi delujejo na osebnem računalniku, v mrežni verziji, preko interneta, tablice, iPADa. Posebne cene za šolstvo, izobraževalne inštitucije in knjižnice.

Le kdo si ne želi učiti kar s pomočjo tablice ali iPADa?! Za to potrebujete le še internet povezavo.

Podjetja in posamezniki s tem znatno zmanjšajo stroške izobraževanja. V program lahko vstopate kjerkoli in kadarkoli, saj vam je program na voljo vsak dan 24 ur. Udeleženec takega izobraževanja si sam izbira čas, način in trajanje učenja.

Programi tudi spremljajo delo vsakega posameznika, popravljajo napake ter beležijo rezultate.

Želite svoje delo preko računalnika nadgraditi oz. preveriti še s svojim mentorjem? Mi smo pravi naslov za vas.

Učiteljem in drugim predavateljem pa so na voljo tudi posebni programi, ki omogočajo kreiranje lastnih vaj za vse šolske predmete razen tehničnih, ki jih potem pošljete preko interneta svojim učencem. Učitelj lahko s pomočjo posebnega programa tudi spremlja delo vsakega učenca. Primerno za vse učitelje, tudi za tiste, ki niso vešči računalnika, saj vas program vodi skozi vaše delo. Na enostaven način lahko dodajate slike, video, zvok itd.