O nas

Podjetje Rossana d.o.o. – Jezikovna šola, je leta 2013 praznovala 20. obletnico svojega uspešnega delovanja. Delujemo v lastnih, sodobno opremljenih prostorih v Logatcu. Kraj izvajanja izobraževanja za nas ne predstavlja nobene ovire, saj delujemo na področju celotne Slovenije. Dinamičen in strokoven tim pa poskrbi za prijetno vzdušje na tečajih.

Podjetje je že vrsto let prisotno tudi na področju e-učenja tujih jezikov. Nudimo kvalitetne programe priznanih svetovnih založnikov za vse starosti in poklice. Ste študent/študentka, uslužbenec/uslužbenka pa bi morali obnoviti svoje znanje angleščine ali pa bi želeli potovati, pa je jezik ovira? Mi imamo rešitev za vas! Z našimi programi e-učenja boste na prijeten, zabaven in poučen način prišli do svojega cilja – znanja tujih jezikov.

Stalno izobraževanje na področju jezikovnega in drugega izobraževanja, uvajanje novih oblik in metod pri poučevanju in učenju tujih jezikov, redno spremljanje novosti doma in v tujini, sodelovanje s priznanimi tujimi partnerji na področju jezikovnih šol v tujini ter na področju informacijske tehnologije, so garancija za naš uspeh.